Tuşa Vurun

Tuşa Vurun

Pirinç Aletler için Döner parçalar, Vanalar, Sürgüler ve Anahtarlar

TUNAP Nasıl Uyumlu?

Okuma süresi yak. 3 dk | Sebastian'dan bir makale Ullrich | TUNAP Blog

Pirinç Malzeme Enstrümanların Yağlanması

Müzik bir ses dizisinden çok daha fazlasıdır. Aynı zamanda ruh halimizi etkileyen, iyi hissetmemizi sağlayan ve dans etmemizi isteyen bir şeydir. TUNAP nasıl uyumludur?

Pirinç enstrümanlar için dünyanın önde gelen döner parçaları, vanaları, kızakları ve anahtarlarının lider üreticisi - ürünlerinin dayanıklılığı, olağanüstü hassasiyeti ve esnekliği nedeniyle dünya çapında müzisyenler tarafından sevilen TUNAP Endüstrisinden özel bir işe yardımcı olmasını sağlar: alet yağlamasını ideal için özel uzmanlık. Ekibimiz için bu talep büyüleyici bir projeye dönüştü çünkü bu kullanım, ele aldığımız olağan uygulamalardan çok farklıydı.

Tonun Ayarlanması

Tonun Ayarlanması

Karşılaştığımız zorluklardan biri, enstrümanlarının en ince nüansları için son derece hassas birinci sınıf müzisyenlerin güvenini kazanmak ve aynı zamanda bu enstrümanların kusursuz işlevini kolaylaştırmaktı. Çeşitli şekillerde kullanılacak yağları geliştirmek için doğru yağlayıcılara ihtiyacımız vardı. İlk görev, uygun ürün özelliklerini tanımlamaktı: Örneğin, bir valf çok yavaş dönerse, müzik aletinin tını kapalı olacaktır.

En Geniş Yağlayıcı Aralığı

Sonunda, laboratuvar ekibimiz tarafından geliştirilen ürünler kendilerini ispatlamak zorunda kaldı. Hassas müzisyenleri geliştirdiğimiz çeşitli ürünleri dikkatle test etmeye çağırdık. Bu testler oldukça önemli bir konuyu ele alma ihtiyacını ortaya çıkardı: koku.

Daha sonra, ürün performansına zarar verme riski olmadan mümkün olduğunca nötr hale getirdik. Yağlayıcılara verilen yüksek talepler nihayetinde bir jel içeren çeşitli uygun ürünlerin geliştirilmesiyle sonuçlanmıştır.

Aşırı İhtiyaçlar İçin İğne Uçlu Şişeler

Aşırı İhtiyaçlar İçin İğne Uçlu Şişeler

Yağlayıcılar tanımlandıktan sonra, bir sonraki zorluk, müzisyenleri enstrümanları ayırmaya zorlamadan enstrümanların dar açıklıklarına uygulanabilecekleri bir yol bulmaktı. Ambalaj olarak oval bir şişe seçildi. Zorluk, uygun iğne uçlu kabı (bu özel kapak türü için terim) üretebilecek bir üretici bulmaktı.

Uzun bir aramadan sonra, bu konteyneri geliştirmek için bizimle çalışan bir şirket bulduk - sonuç: Mümkün olan en iyi yağlayıcı artık müzisyenlerin enstrümanlarına kolayca uygulanabilir. Bu işbirliği çabasıyla üretilen en geniş vana, kızak ve anahtar ürün yelpazesi yakında piyasada kurulacaktır. Bunu iki ürün daha takip edecek.