Lastikler ve Frenler için Çok Yönlü Ambalaj

Lastikler ve Frenler için Çok Yönlü Ambalaj

114 Fren Pas Önleyici Koruma

119 Lastik Köpük

120 Lastik Montaj Jeli

Okuma süresi: ca. 5 dakika. | Christopher Woschek'ten bir makale | TUNAP Blog

TUNAP Profesyonel Serisinden Haberler

Yaz sonunda geldi ve bu nedenle lastik sezonu da başladı. Kim aşağıdaki durumu bilir: güzel bir güneşli günde bir arabaya binersiniz ve kısa bir süre sonra sağanak yağmura yağar. Su damlaları ön cama çarpar ve kısa süre sonra lastikler tekrar kirlenir. Şimdi ne olacak?

119

Lastikler için Parlaklık ve Koruma. Bütün hava koşullarında.

Uygun şekilde TUNAP, lastikleri temizleyen ve sadece tek yön hareketiyle onlara güzel bir parlaklık veren bir lastik köpük geliştirdi. 119 Lastik Köpük, lastiklerin parlamasını sağlamak için her bakımda çok yararlıdır. Kolay uygulama: püskürtün, etki süresi bırakın ve parlasın. Temizleme etkisinin yanı sıra lastiklerin tekrar kirlenmesini de önler. TUNAP'tan çok yönlü bir ürün.

114 Brake Anti-Rust Protection

Paslı Fren Sistemleri için Yaşlanma Karşıtı

119 Lastik Köpüğü, fren ve lastik servisi sektöründen iki ürün daha eşlik etmektedir: 114 Fren Koruması ve 120 Lastik Takma Jeli. 2'si 1 arada etkisi ile 114 Fren Korumamız atölyelerdeki kullanıcılara ilham verir: Piyasadaki tek üretici olarak TUNAP, fren sisteminde yeni pas oluşumuna karşı koruma konusunda güçlü bir pas durdurma etkisi geliştirmeyi başarmıştır.

Ayrıca ideal görünümü iyileştirir ve aylar sonra bile tüm fren sisteminin yeni parça görünümünü geri kazandırır. Kısa kuruma süresi ve hızlı ve basit uygulaması sayesinde atölyelerde ve ikinci el otomobil satıcılarında ideal bir görüntü sağlar.

Tyre fitting: Simple, fast, economical and clean

Üzerine püskürtün, Lastikleri takın, İş tamam.

Anında etki ile atölyelerin basit ve hızlı lastik montajı sunabileceğini zaten biliyor muydunuz? Professional Line'ın üçüncü yeni ürünü olan 120 Lastik Takma Jeli, özelliklerini sunar: Geleneksel montaj macunlarına kıyasla yüksek basınçlarda da artan yağlama özellikleri nedeniyle kullanım süresini basitleştirir ve kısaltır.

Çok yönlü bir lastik olarak, lastik montaj jelimiz tüm lastik tiplerinde kullanıma uygundur: Runflat'tan Ultra Yüksek Performanslı lastiklere kadar. Professional Line'ın bir diğer üyesi olan 120 Lastik Montaj Jel, TUNAP otomotiv portföyünü tamamlıyor ve atölyelere çok yönlü bir bakım paketi sunuyor.

TUNAP Professional Line

Kanıtlanmış TUNAP Kalitesi

Her üç ürün de kanıtlanmış TUNAP kalitesine sahiptir ve en yüksek talepleri karşılayan atölyeler için Profesyonel tasarımda sunulmaktadır.

TUNAP Profesyonel Hattı, müşterilerimiz ve işbirliği ortaklarımızla yakın işbirliği içinde 50 yıllık araştırma, geliştirme ve uygulamanın sonucudur.