TUNAP ile Bir Gün: TUNAP Endüstrisi için Yeni İmaj Filmi

TUNAP ile Bir Gün: TUNAP Endüstrisi için Yeni İmaj Filmi

TUNAP Endüstri Bölümü Ne Yapar?

Hangi Ürünler ve Nasıl Kullanılır?

Okuma süresi: yak. 2 dakika. | Maria Elsweier'den bir makale | TUNAP Blog

TUNAP Endüstrisi Hayatı Kolaylaştırıyor

TUNAP Endüstrisi Hayatı Kolaylaştırıyor

İnsanların TUNAP Endüstrisinin nasıl üstün olduğunu ve aynı zamanda pazardaki varlığımızı nasıl daha da oluşturduğunu anlamalarına nasıl yardımcı olabiliriz? TUNAP Endüstri'nin sunduğu ürün yelpazesini görüntülemenin çeşitli yolları vardır. Bazı insanlar hangi gresleri sattığımızı bilmek isterken diğerleri plastik sektörü için ürün yelpazesini öğrenmek ya da deneyimlemek ya da dişli kutusu gibi belirli parçalar ve montajlar için hangi ürünlerin elde edilebileceğini öğrenmek ister. Dolayısıyla, bir yağlama uzmanına referansı olmayan biri sadece biraz açıklama alır.

Fikir, herkesin bildiği ve kendini açıklayan yağlama noktaları ve resimler aramaya başladı. Beyin fırtınası sırasında resimlerin önemli bir yönü olduğuna karar verdik, ancak bir film açıklamayı daha kolay hale getirebilir.

Görüntü ve Seste Yağlayıcılar

Daha sonra ürettiğimiz filmde, kamera gün boyunca önde gelen aktöre eşlik ediyor ve TUNAP'ın günlük yaşamın ve hayatımızın hem doğrudan hem de dolaylı bir parçası olduğu gerçeğini açıklıyor. TUNAP Endüstri ürünleri bir muslukta, ev aletlerindeki küçük dişli kutularında, oluklu mukavva imalatında kullanılan büyük oluklu rulolarda, e-bisikletlerdeki dişli kutularında, gıda ve cam üretimi için üretim tesislerinde, vanalarda bulunabilir. Müzik aletlerinde ve güvenlik anahtarlarında bulunur - sadece birkaçını belirtmek için.

TUNAP Endüstri filmini tüm çeşitliliğinde uygulamak için birçok meslektaş, iletişim ve fikirlerine büyük katkıda bulundu. TUNAP web sitesinde bulunan Wolfratshausen'deki merkezimizde ve çevresinde çekim sırasında fotoğraflar çekildi - ve ayrıca yeni filmi burada da izleyebilirsiniz: